Steklene stene po naročilu

Steklene stene po naročilu

Steklene stene se navadno izdelajo po željah vsakega posameznega naročnika. Preden se odločimo za naročilo steklenih sten, se moram najprej oglasiti pri proizvajalcu, ki nam bo podrobno razložil vse postopke namestitve steklenih sten ter nam izdelal podroben predračun. V kolikor se bomo odločili zanj, bo pred pričetkom prišel do nas ter ponovno vse izmeril in se ogledal prostor, kjer bodo steklene stene nameščene.  

Steklene stene lahko namestimo tja, kamor si želimo. Nekateri jih uporabijo, da ločijo vhod od dnevnega prostora in si tako ustvarijo intimo svojega doma. Določeni naročniki si stekleno steno naročijo za na stopnišče, kjer služi kot ograja. Lahko jo namestimo tudi v jedilnico, ki bo tako na eleganten in prijeten način ločevala kuhinjo ter jedilnico od dnevnega prostora. 

Steklene stene so izredno uporabne v manjših stanovanjih ali v ogromnih pisarnah, kjer jih velikokrat uporabijo za ločevanje delovnih prostorov zaposlenih. Tako so sodelavni ločeni a vseeno izredno dobro povezani, saj delajo v istem prostoru, ki je ločen s pomočjo predelnih sten. 

 

Alu vrata za vhod

Alu vrata so idealna zamenjava starih lesenih vhodnih vrat, ki so zaradi vremenskih vplivom postala grda in neuporabna. Po dolgih letih uporabe starih lesenih vrat, se marsikdo odloči za menjavo le-teh z novimi aluminijastimi. Aluminij je izredno lahek in trpežen material, ki ga lahko pobarvajo tako kot si želimo. 

Alu vrata so lahko narejena tudi tako, da imitirajo les in še vedno dajejo občutek težkih lesenih vrat, ki so pred tem krasila vhod našega doma. Vrata navadno naredimo v kombinaciji s steklom, ki ima estetsko funkcijo, saj tako vrata delujejo bolj elegantno. Poleg tega pa steklo omogoča prepust svetlobe, ki je vedno dobrodošla. 

Alu vrata za vhod so navadno dvokrilna. Lahko pa naročimo tudi enokrilna, ampak moramo biti previdni, da ne bodo postala pretežka za odpiranje.