Blokovska vhodna vrata po ugodni ceni

Blokovska vhodna vrata po ugodni ceni

Blokovska vhodna vrata so nujen nakup takrat, ko se stanovalci bloka odločijo za prenovitev fasade. V Ljubljani se veliko stanovalcev odloča za izboljšanje izolacijskega sistema in zato lahko vidimo precej starejših blokov, ki menjuje tudi vse stavbno pohištvo. Za optimalno delovanje izolacije mora namreč blok imeti dobra okna, ki bodo preprečevala uhajanje toplote ter seveda tudi dobra in kvalitetna nova vhodna vrata, ki bodo ravno tako poskrbela, da pozimi stavba ne bo izgubila grene toplote. 

Blokovska vhodna vrata morajo biti nujno zamenjana, saj v nasprotnem primeru blok ne more zaprositi za subvencijo iz EKO sklada. Pri nakupu novih vrat se stanovalci največkrat vzajemno odločijo za aluminijasta vrata, ki so najboljše nadomestilo za stara lesena vrata. Poleg aluminija predstavlja določen del vrat tudi steklo, ki omogoča prehod svetlobe na stopnišče. 

Blokovska vhodna vrata so seveda cenejša iz kakšnega drugega materiala, kot je na primer plastika, vendar pa nam le aluminij lahko zagotavlja dolgoročno brezskrbno uporabo vrat, ki se ne bodo uničila od prvih udarcih in odrgninah. 

Lesena notranja vrata iz bukovine 

Lesena notranja vrata so lahko narejena iz različnih materialov. Veliko mladih se trenutno odloči za hrast ali pa beljeni hrast, ki nima toliko rumenega tona. Starejši pari pa si še vedno najraje izberejo bukova vrata, ki so izredno lepa in imajo krasen rdečkast ton, ki se odlično poda k temno rjavemu pohištvu. 

Lesena notranja vrata se bodo tako odlično ujela z rdečo barvo in z rdečimi vzorci, ki gospodinje vedno najraje uporabijo pri izdelavi zaves ali prtov. Z bukovimi vrati bomo lepo zaokrožili dnevni prostor, v katerega bomo za kombinacijo namestili rdeče blazine. Tako bomo ustvarili romantično vzdušje, ki si ga vsakdo želi v svojem domu. 

Lesena notranja vrata še vedno naredijo najlepši vtis na vsakega obiskovalca in so zaradi občutka domačnosti, ki ga ustvarijo, najpogosteje naročena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja