Kopalniške ploščice za majhno kopalnico

Kopalniške ploščice so različnih oblik in velikost. V kolikor imamo doma majhno kopalnico, si ne bomo mogli privoščiti veliki ploščic, saj se ne bodo lepo skladale s celotnim prostorom. Poleg tega je velike ploščice izredno težko namestiti. Keramičarji morajo posvetiti velikim ploščicam pri nameščanju več časa kot tistim manjših dimenzij. V majhnih kopalnicah pa je praktično nemogoče postaviti enormne ploščice, ki so trenutno pravi modni hit. 

Kopalniške ploščice za majhne kopalnice morajo torej biti primerno velike, da bodo sploh prišle do izraza. Veliki vzorci se namreč  v majhnih prostorih izgubijo in niso lepo izraženi. Manjši vzorci na kopalniških ploščicah so zato vedno bolj dobrodošli. Z njimi bomo namreč lahko ustvarili več motivov, ki bodo krasili končni izdelek naše kopalnice. 

Kopalniške ploščice lahko naredijo iz naše kopalnice pravi umetniški izdelek, zato moramo skrbno izbrati tiste, ki se bodo najbolje prilegale in ne bodo preveč izstopale. Le tako bodo vsi gostje pohvalili stil in design našega celotnega doma. 

Keramične ploščice za kuhinjo po ugodni ceni

Keramične ploščice za kuhinjo prodajajo po različnih cenah. Določene modele ploščic lahko kupimo po izredno ugodnih cenah. To so ploščice, ki so bile narejene že v prejšnjih sezonah in isto najbolj aktualne. Vsaka prodajalna keramičnih ploščic ima vedno na razpolago več različnih akcij, v katerih bomo kupili naše nove ploščice po bolj prijazni ceni. 

Keramične ploščice za kuhinjo pa se seveda lahko tudi precej drage. To so navadno keramične ploščice znanih blagovnih znamk ter tiste, ki predstavljajo zadnji modni hit. V kolikor želimo prihraniti čim več denarja, je pomembno, da ne izberemo tistih modelov, ki se najbolje prodajajo. Najcenejše ploščice bomo zagotovo kupili v velikih trgovskih verigah, kjer imajo veliko modelov po najugodnejših cenah. 

Keramične ploščice za kuhinjo bodo najdražje v majhnih butičnih prodajalnah, kjer imajo navadno na voljo posebne in izredno lepe modele, s katerimi bomo resnično olepšali svoj dom.