Bovec rafting v jesenskem času

Bovec rafting v jesenskem času

Bovec rafting vedno več ljudi v spletne brskalnike vpisuje tudi v jesenskem času, saj so jesenski meseci še topli in sončni, zato ljudje vedno bolj pogosto iščejo, kam bi se lahko odpravili na toplo jesensko nedeljo. Narava je jeseni izredno lepa, saj ima veliko novih čarov, ki jih spomladi in poleti ne opazimo. Čeprav je ozračje in reka hladnejše, kot poleti, nam ni potrebno skrbeti, saj nam bodo vodiči priskrbeli potrebno opremo, s katero bomo brezskrbno skočili na čoln za raftanje. 

Bovec rafting moramo v splet vpisati, če si želimo poiskati različne ponudnike, ki nam v Bovcu ter v njegovi okolici nudijo odlična doživetja po divji reki Soči ter tudi po okoliških rekah. Vsak ponudnik ima svoje predele in svoje posebnosti, tako da se na rafting lahko odpravite tudi večkrat in vsakič boste doživeli novo zgodbo. 

Bovec rafting nam nudi možnost oddiha in sprostitve v jesenskih dneh, ko se navadno odpravljamo na krajše enodnevne izlete in iščemo opcije za zabavo v krajih, ki so blizu našemu domu in jih lahko dosežemo v uri vožnje. Zagotovo nas lebdenje bo hitrih rečnih brzicah zabavalo tudi v septembru ali oktobru. 

Kajak Soča po mirnih in nemirnih vodah

Kajak Soča je odličen za vse adrenalince, ki si želijo preizkusiti svoje reflekse in sposobnosti veslanja po divji reki. V kajak se lahko usedemo kor rekreativci in se tako pozabavamo in preizkusimo nove načine zabave. Za vse, ki bi se radi poglobljeno spoznali s kajakaštvom, pa na bovškem organizirajo tudi šolo kajaka, kjer vam bodo predstavili vse podrobnosti tega lepega in divjega športa. 

Kajak Soča se navadno začne na mirnejših vodah, tako se lahko lažje navadimo na kajak in se spoznamo z veslanjem. Proti koncu poti, pa se tudi reka poglobi in nas v hitrejših brzicah zapelje hitreje in bolj divje ter nam tako dvigne srčni utrip.