piknik catering

Vinil tla

Vinil tla se uporabljajo za vse vrste obremenjenih prostorov. Oporen je na mehanske poškodbe, vremenske vplive, mehanske poškodbe, korozijo in kemikalije. Mnoga vinil tla so brez ftalatov. Imajo ojačan sloj s steklenimi vlakni, bio mehčala, patentiran klik sistem in mnogo drugih prednosti.

Talne obloge iz vinila so v obliki plošč. So v obliki plošč, v raznih barvah, vzorcev kamna in lesa. Za talno gretje so več kot primerni. Vinil plošče se lepi na podlago. Polaganje mora potekati na gladko in čisto podlago. Podlago moramo najprej izravnati s kakovostno izravnalno maso.

Druge vinil plošče pa so opremljene s sistemom klik. Polaga se na čvrsto in ravno podlago, katera poteka brez lepljenja. Strokovnjaki odsvetujejo uporabo podložnih mehkih pen .

Vinil tla so z leti prišle na dober glas. Ne samo zaradi proizvodnje, ki je okolju prijazna, ampak zaradi kakovostnih materialov. Vinil tla so tudi enostavna za vzdrževanje, ter prijetna za naš korak.

Pri izhodu iz trgovine, bolnice, zdravstvenega doma in podobno se vam vrata odprejo kar same od sebe. Pri prihodu domov pa se moramo potruditi in jih odpreti sami. Misel je nekako nenavadna. ++

Steklena notranja vrata imamo po navadi pri vhodu v kuhinjo. Med kuhanjem kosila lahko skozi steklo opazujete svoje otroke in njihovo igro. Istočasno pa ne bo cela hiša dišala po vašem kuhanjem in hrani.

Steklena notranja vrata so primerna tudi za dnevni bivalni prostor. Skozi njih lahko opazujemo goste in še vedno ne prepustijo toplega zraka iz ali v bivalni prostor. Druga prednost steklenih vrat je, da prepustijo v prostor ogromno naravne svetlobe.

V letošnjem letu pa prihaja novi trend. Imenujejo se drsna steklena notranja vrata. Idealne so za prostor, kjer si ne želimo navadnih lesenih vrat. Oprejo nam prostor in spustijo ogromno svetlobe v prostor. Če si ne želimo zapreti vrati in jih hočemo skriti je idealno, saj jih lahko skrijemo ob steni. Ob priliki pa jih zapremo, naj bo to zaradi zadrževanja toplote ali zgolj estetskega videza.