Laserski razrez pločevine

Laserski razrez pločevine za oblikovanje različnih izdelkov

Laserski razrez pločevine mojstri za pločevino opravljajo le z najboljšimi stroji. Eden takšnih strojev je tudi Bystronic Bysprint 3015, ki svojemu upravljalcu omogoča izredno precizno rezanje pločevine. S pravim delovnim pripomočkom lahko pločevino razrežemo na kose poljubne velikosti. Velikost danega izdelka pa ne sme presegati 3 metrov dolžine in 1,5 metra širine. 

Laserski razrez pločevine poteka s pomočjo laserskega žarka, ki s pomočjo energije hitro razreže želene kose pločevine različnih debelin. Naprava se brez težav prilagodi tudi različnim pločevinam, ki jih je potrebno razrezati in oblikovati v kovinske konstrukcije. Ker je naprava računalniško vodena, bo izdelek na koncu točno tak, kot si želi stranka. Naprava se upravlja zelo enostavno in vsakemu uporabniku omogoča popolno obvladovanje vseh njenih funkcij. 

Laserski razrez pločevine je zelo priljubljeno, saj nam omogoča izdelavo različnih izdelkov po meri. To je velika prednost, saj se tako na delavnice, kjer opravljajo laserski razrez obračajo različni naročniki, ki potrebujejo kovinske konstrukcije. Cene laserskega razreza niso visoke. Manjši kose nam bodo razrezali po resnično ugodnih cenah, pri večjih kosih pa bo ena primerno višja, vendar še vedno zelo dostopna. 

 

Elektro omara po ugodni ceni

Elektro omara je bistven del vsakega doma. Če živimo v starejši hiši in imamo že zelo staro elektro omaro, je priporočljivo razmisliti o tem, da bi zamenjali staro elektro omaro z novo. Seveda ni dovolj, da zamenjamo le omarico. Potrebna je menjava vse starih varovalk. 

Elektro omara mora biti popolnoma prenovljena, zato je najbolje, da pokličemo električarja, ki nam bo na staro obstoječo elektro omaro, namestil novo. Poskrbel bo, da bo nova elektro omara popolnoma prilagojena stari. V njej pa se bodo nahajale tudi nove varovalke, ki jih bomo upravljali veliko bolj enostavno kot stare. 

Elektro omara mora vsebovati tudi napise, čemu služi posamezna varovalka. Le tako bomo v primeru izpada električne energije, lahko sami vklapljali in izklapljali elektriko.