skok s padalom cena

Odličen izkoristek poletnega dopusta

Pogosto se želimo med poletnim dopustom predvsem sprostiti, a hkrati ne želimo zapravljati časa zgolj na ležalniku. Boljši izkoristek ponujajo sproščujoče in zabavne aktivnosti, še posebej tiste, ki dodajo kanček adrenalina. Idealna destinacija za tiste, ki iščejo tak oddih, je soška dolina, kjer imamo na voljo celo paleto adrenalinskih aktivnosti, s katerimi lahko odlično izkoristimo svoj prosti čas.

Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi so tiste, ki jih neposredno omogoča reka Soča. Rafting je prvi primer, ki pride na misel, saj v poletnem času na reki ne moremo zgrešiti barvitih gumijastih čolnov. Pravzaprav je za mnoge obiskovalce Soča rafting kar glavni razlog, da se odpravijo na dopust v ta konec države. To velja tudi za mnoge evropske turiste, ki so željni čisto nove izkušnje na atraktivnih rečnih brzicah. Soča rafting se pridružuje drugim opcijam, predvsem kajaku, ki sestavljajo glavnino ponudbe posoških turističnih delavcev. Vse to so cenovno ugodne in zelo prilagodljive možnosti, s katerimi lahko dobro zapolnimo svoj počitniški urnik.

Lahko pa si privoščimo še kakšno bolj atraktivno doživetje, recimo skok s padalom. Cena je za takšno dogodivščino razumljivo nekoliko višja, a ne tako visoka, da bi se ji morali kar odpovedati. Pravzaprav v primerjavi z drugimi adrenalinskimi alternativami ponuja primerljiv izkoristek investicije, če upoštevamo čas in seveda intenzivnost izkušnje. Za skok s padalom cena dosega 200 evrov, možno pa je najti tudi ugodnejše ponudbe. A daljši poleti trajajo celo uro, kar pomeni dober izkoristek investicije. Seveda moramo pri tem upoštevati, da za skok s padalom cena vključuje tudi edinstveno doživetje, ki ga z drugimi aktivnostmi ne moremo posnemati. Najprej smo deležni čudovitih razgledov na alpske vršace in slikovito soško dolino, nato pa seveda izkusimo še svobodno letenje po zraku in mirno jadranje nad neokrnjeno naravo in posoškimi vasicami. Investicija je vsekakor upravičena za vsakega adrenalinskega navdušenca.