Popravilo stekla na telefonu

Ali nesreča res nikoli ne počiva?

Ena izmed najbolj zoprnih nesreč, ki se nam dogajajo zelo pogosto, je gotovo poškodba stekla na telefonu. Ob padcu ali udarcu telefona nas običajno najbolj zaboli dejstvo, da je bil za poškodbo potreben le trenutek nepazljivosti. Popravilo stekla na telefonu sicer ni med najdražjimi storitvami, vendar pa prav tako ni med najcenejšimi. V zadnjih letih so proizvajalci telefonov dosegli velik napredek pri tem, da so stekla na telefonu bolj trpežna in robustna, zato nas nekateri telefoni znajo presenetiti tudi s sposobnostjo preživeti padec iz presenetljivo visokega mesta. Da pa bi to možnost povečali, si bomo naredili veliko uslugo, če bomo investirali v dober ovitek za telefon, ki bo ta sunek ob udarcu ob tla ublažil in zmanjšal verjetnost težje poškodbe.

Je boljše mesto za Huawei servis Ljubljana ali Maribor?

Popravilo stekla na telefonu lahko izberemo pri različnih ponudnikih, še vedno pa velja, da bomo najhitrejšo in najkvalitetnejšo storitev dobili pri servisih, ki se specializirajo z popravljanje specifične znamke telefonov. Za imetnike Huawei telefonov bo torej najboljša izbira Huawei servis, čeprav za Huawei servis Ljubljana še vedno ni najbolj idealno mesto. Ko nam poči steklo na telefonu, bomo seveda iskali najugodnejšo rešitev. 

Večina ljudi, vsaj tistih z nekoliko novejšim EMŠOm, bi težko preživela že en sam dan brez telefona, zato vam bo večina servisov z čas servisiranja telefona ponudila nadomestni telefon. Popravilo stekla na telefonu namreč včasih utegne trajati veliko dlje časa, kot pričakujemo. Zato se pred servisom telefona splača dobro pregledati ponudbo in se pozanimati tudi o času, ki ga bo nek servis potreboval, da zamenja steklo na telefonu. Za Huawei servis Ljubljana še vedno ni mesto, kjer bi imeli obilico izbire, zato se morda res splača svoj Huawei mobilni telefon zaščititi z zaščitnim steklom, da se tako izognemo čakanju na popravilo.