Steklar

Steklar vam izdela steklene izdelke po meri

Steklarstvo je panoga z izjemno dolgo tradicijo, a je njena priljubljenost začela naraščati šele v zadnjih letih. K temu je pripomoglo spoznanje mnogih uporabnikov, da je steklo okolju prijazen material, ki je propusten na svetlobo, prav tako pa nudi učinkovito toplotno in zvočno izolacijo. Glavni razlog za to je v izjemne tehnološkem napredku v obdelavi in oblikovanju stekla, ki danes omogočajo izdelavo steklenih izdelkov izključno po željah strank, steklar pa je tako postal pravi umetnik na svojem področju.

Peskanje, brušenje, graviranje in sestavljanje vitražev so le nekateri postopki, ki jih pri svojem delu uporablja steklar, da vam lahko izdela steklene izdelke po vaših željah. Ne glede na to, ali potrebujete zasteklitev balkona ali tuš kabine, v obeh primerih gre za izdelke, ki so izdelani po meri oziroma po naročilu stranke. Steklar vam pri tem strokovno svetuje, izdelek montira in poskrbi za celotno rešitev.

Steklena tuš kabina je enostavna za vzdrževanje

Ljudje se vse pogosteje odločajo, da v svoje kopalnice vgradijo tuš kabine, ki so lahko različnih oblik, dimenzij in materialov. Medtem, ko so bile v preteklosti priljubljene predvsem plastične tuš kabine, pa so v zadnjem času bolj razširjene steklene tuš kabine. Steklena tuš kabina ima mnogo pozitivnih lastnosti, med katerimi je enostavno vzdrževanje zagotovo na prvem mestu in tega so najbolj vesele vse gospodinje.

Steklena tuš kabina ima lahko na svojih stenah dodatni premaz, ki omogoča hitrejše odtekanje vode in preprečuje nabiranje vodnega kamna, zaradi česar so sledi vodnega kamna praktično nevidne. Življenjska doba takšnega premaza je 10 let in ga v tem obdobju ni potrebno obnavljati, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. S stekleno tuš kabino bo vaše življenje zagotovo postalo bolj preprosto, čas, ki ste ga do sedaj namenili čiščenju trdovratne umazanije, pa boste lahko izkoristili za druge veliko bolj prijetnejše aktivnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja