Strešne kupole

Strešne kupole se montira v streho

Strešne kupole se običajno namesti v streho objekta, kjer si želimo imeti večji dostop svetlobe. ČE nam na primer v temnem hodniku manjka svetloba in je hodnik nameščen v najvišje nadstropje, si lahko omislimo odlične svetlobne kupole, ki pomagajo pri dovajanju naravne in za človeka izredno pomirjajoče svetlobe. Tako bo neprijeten temen hodnik dobil pridih domačnosti in dobrega vzdušja. Običajno nam ponudniki strešnih kupol nudijo vse storitve, ki so povezane s kupolami. 

Strešne kupole bomo tako pri njih naročili, pred tem bodo prišli zmeriti površino, kjer se bo kupola nahajala in nam bodo svetovali o tem kam je najbolj smiselno postaviti eno sli dve strešni kupoli. Nato nam bodo kupolo tudi dostavili in jo ustrezno namestili. Pri tem dobo morali pripraviti odprtino, v katero se bo kupola namestila. Po montaži kupole pa najboljši ponudniki skrbijo tudi za njeno vzdrževanje. Pomembno je, da se kupola ustrezno pregleduje in servisira, saj opravlja pomembno delo na strehi. 

Strešne kupole tako ne bodo naša skrb, ampak skrb ponudnika, kar nam bo prihranilo ogromno časa in skrbi. Zato je pomembno, da jih naročimo ponudnikih, ki so vredni zaupanja. 

Polikarbonat plošče za svetlobo in UV zaščito

Polikarbonat plošče nam nudijo odlično možnost, ko si želimo prekriti določen del ozemlja in pri tem ohraniti dnevno svetlobo. Ker so cenovno precej ugodne, si z njimi brez večjega stroška lahko izdelamo točno takšen nadstrešek, kot si ga želimo. 

Polikarbonat plošče pa so idealne tudi zato, ker uporabniku omogočajo odlično UV zaščito. Dobro vemo, da je sonce v poletnih dneh precej močno in da se je ob določenih urah potrebno pred soncem skriti. Ker pa je včasih druženje na soncu odličen način sproščanja, si lahko enostavno pripravimo streho iz polikarbonatnih plošč. 

Polikarbonat plošče bodo poskrbele, da se bomo prijetno počutili in bili popolnoma varni pred nevarnimi UV žarki, ki jih oddaja sonce.