Vzajemna nezgodno zavarovanje

Vzajemna nezgodno zavarovanje

Vzajemna nezgodno zavarovanje vam bo omogočila prihraniti vaš osebni denar in preprečila nezaželjene in nepričakovane stroške, ki se zgodijo ob raznih nesrečah in nezgodah.

Ob sklenitvi vzajemna nezgodnega zavarovanja prejmete veliko število ugodnosti, ki jih boste vi in vaša družina lahko koristili. Upravičeni ste do nezgodne mesečne rente, ki velja za obdobje 10ih let, kritja stroškov preureditve doma, kritje stroškov medicinskih pripomočkov in mnogo drugih ugodnostih.

Vzajemna nezgodno zavarovanje lahko uredite zase, za celotno družino, za posameznega družinskega člana, za zavarovanje nepremičnin in objektov in še mnogo drugih.

Z nezgodnim zavarovanjem poskrbite za svojo finančno varnost in varnost vaših najbližjih v primeru nezgode. Vzajemna nezgodno zavarovanje lahko sklenete, če ste že dopolnili 18 leto starosti pa do 65-ga leta starosti.

Ko boste izbirali paket upoštevajte višino zavarovalne vsote, ki se vam prizna v primeru invalidnosti. Pravilna izbira paketa, vam lahko močno olajša življenje, saj finančni stroški ne bodo visoki. O izbiri paketa, se posvetujte z agentom, ki vam bo na vaše potrebe in želje znal priporočati najboljši zavarovalni paket za vas in vašo družino.

Dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje ali z drugim imenom dopolnilno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji po zakonu ni obvezno , se pa iz finančnega in zdravstvenega vidika zelo močno priporoča.

Dodatno zdravstveno zavarovanje vam bo omogočilo prihranitev vašega denarja, v primeru nesreče ali nezgode. Tako imate krito uporabo zdravstvenih storitev, medicinskih pripomočkov in zdravil.

Dodatno zdravstveno zavarovanje boste lahko sklenili le, če imate že urejeno osnovno oziroma obvezno zdravstveno zavarovanje.

Dodatno zdravstveno zavarovanje lahko uredite pri kateri koli zavarovalnici, ki po vašem mnenju za vas ponuja najboljše pakete in ugodnosti. Če vam izbrana zavarovalnica nebi iz različnih razlogov več ustrezala potem jo lahko enostavno brez skritih in dodatnih stroškov tudi zamenjate. Pozorni morate biti le na to, da se je vaša sklenjena zavarovalna pogodba že iztekla.