Iphone servis

Iphone servis

Iphone servis je zelo priljubljena in pogosta izbira vseh ljubiteljev in lastnikov Apple produktov. Iphone servis nudi popravilo različnih naprav, kot so Ipadi, različne vrste Iphonov, pametnih ur in mnogo drugih.

Iphone servis pa ni specializiran samo za popravilo Iphonov, nudijo tudi možnost popravila drugih mobilnih znamk. Iphone servis opravi popravilo zelo hitro, v najkrajšem možnem času in kvalitetno. 

V času popravila vašega mobilnega telefona vam nudijo nadomestno mobilno napravo, s katero vam bo omogočena nadaljnja uporaba in opravilo obveznosti, četudi je vaš mobilni telefon na servisu.

Pred servisom mobilne naprave se priporoča, da se naredi varnostna kopija podatkov, ki bo zagotovila, da bodo vaši podatki po končanem servisu še vedno ostali varni in na mobilni napravi. Pri popravilu boste prejeli tudi garancijo, ki vam omogoča vračilo naprave, če vam morda storitev ni bila všeč. 

Napravo, ki je pokvarjena lahko osebno prinesete na servis ali pa jo pošljete po pošti. Tako lahko napravo prejmete tudi nazaj, ko bo popravljena. 

Steklo za telefon

Steklo za telefon je izredno pametna in priporočljiva oprema, pri nakupu vsakega novega mobilnega telefona. Steklo za telefon bo poskrbelo, da bo vaša mobilna naprava ostala taka, kot prvi dan ko ste jo dali iz škatlice.

Steklo za telefon bo poskrbelo, da se vaš ekran ne bo razbil ali pa razpokal ob morebitnem padcu na tla ali pa udarcu.  Steklo za telefon je po večini narejeno iz kaljenega stekla, kar zagotavlja 100 % varnost ekrana na vaši mobilni napravi.

Za vsako mobilno napravo ali pametno napravo obstaja zaščitno steklo. Steklo za telefon se namesti hitro in enostavno, potrebno je paziti samo na to, da pod steklo ne pridejo zračni mehurčki, saj tako oprijemljivost stekla na telefon ni popolna, prav tako pa tudi estetsko vaša naprava ne izgleda lepo.

Steklo za telefon lahko kupite pri različnih ponudnikih, servisih ali pa ga naročite, kar preko spleta.