Motorne kosilnice

Motorne kosilnice bodo navdušile tudi vaše otroke

Vsi si želimo, da naši otroci čim hitreje postanejo samostojni, zato jim v gospodinjstvu določimo nekatera osnovna hišna opravila. Tajo jih na primer čim prej navadimo, da nosijo smeti, sesajo stanovanje ali brišejo prah. Tudi košnja trave je eno od takih hišnih opravil, ki ga otroci lahko delajo že zelo zgodaj. Delno tudi zaradi tega, ker je danes zelo malo ročnega košenja trave, ampak za to hišno opravilo uporabljamo motorne kosilnice.

Motorne kosilnice so si lahko med seboj zelo različne. Skupno pa jim je zagotovo dejstvo, da je rokovanje z njimi zelo enostavno. Ne glede na to ali gre za bencinsko, električno ali akumulatorsko motorno kosilnico, lahko košnjo z motorno kosilnico opravljajo tudi otroci. Pred prvo uporabo jim je le potrebno natančno razložiti princip delovanja in osnovne varnostne ukrepe. Motorne kosilnice so sicer za uporabo popolnoma varne, zato je pojavnost nesreč z njimi minimalna.

Husqvarna automower 450X je robotska kosilnica za večje naklone

En del prodajnega programa priznanega proizvajalca Husqvarna so tudi izjemno kvalitetne robotske kosilnice. Poznamo različne modele robotskih kosilnic. Med seboj se razlikujejo po velikosti, obsegu obratovanja, pa tudi v sami kvaliteti košnje trave. Ena od robotskih kosilnic, ki prihaja iz programa Husqvarne, je tudi robotska kosilnica Husqvarna automower 450X.

Husqvarna automower 450X je robotska kosilnica, ki jo uvrščamo v najvišji kakovostni razred robotskih kosilnic. S to robotsko kosilnico je zbledela tudi predstava o tem, da so robotske kosilnice namenjene le košnji ravnih in urejenih zelenic. Sodobna zasnova ji omogoča košnjo večjih zelenic, velika zadnja kolesa pa omogočajo košnjo terenov vse do 45 % naklona. Učinkovito se prebije tudi preko neravnih terenov. Je največji in najbolje opremljeni model serije X – line s sodobno tehnološko zasnovo. Med drugim ima z GPS podprto navigacijo, njen nadzor pa je možen tudi preko mobilnih naprav.