ninica

Nepogrešljiva otroška igrača – ninica

Če v vašem domu prebivajo mlajši otroci, je seveda dom poln igrač. Dobro je, da so te nameščene v poseben kotiček, ki je lahko namenjen zabavni otroški igri. Izbira primernih igrač pa je zlasti odvisna tudi od tega, koliko let štejejo otroci. Morda je najteže ugoditi najmlajšim oziroma dojenčkom. Pri izbiri igrače morate še toliko bolj paziti na materiale, velikost in še kaj.

Za novorojenčke oziroma dojenčke se zagotovo še najbolje od vseh igrač obnese ninica. Ta ni vedno nujno označena samo kot igrača, saj gre za izjemno vsestransko uporaben izdelek. Večina ninic pa je v obliki mehke prikupne živalice, na primer levčka, slončka, medvedka, žirafe.

Mehka, pisana in igriva ninica

Prav vsaka ninica je že na prvi pogled videti izjemno privlačna. Predvsem to velja za otroške oči. Le kateri malček bi se lahko uprl privlačni, mehki, pisani, živahni živalici, ki kar sama od sebe kliče, da jo objamemo.

Ninica je malčku lahko v veliko oporo v najrazličnejših situacijah. Še posebej rad pa jo stisne sebi ob večerih, ko se odpravlja k nočnemu počitku. Malček jo neredko k sebi stiska kar vso noč. Ker je mehka in nežna, mu predstavlja veliko mero topline in varnega zavetja.

Z ninico po svetu

Vsekakor pa ninica ni namenjena samo domači rabi. Malčki takšne igračke pogosto nosijo kar s seboj po svetu. Ninice so na primer zelo dobre spremljevalke otrok, ko gredo v vrtec. Vsekakor jih ne smete pozabiti doma niti tedaj, ko se odpravljate na piknik, izlet ali pa na daljše počitnice.

Nekateri otroci se na ninico celo tako zelo navežejo, da je nikakor ne morejo izpustiti iz rok. Pri izbiri pazite, da izberete takšno, ki je dovolj primerne oblike, da jo otrok lahko preprosto prime ter stisne k sebi. Dobra in velika izbira tovrstnih igrač vam je na voljo tudi v priznani spletni prodajalni.