traktorski deli

Hitro dostopni in ugodni traktorski deli 

Gozdarji in kmetje si brez traktorja sploh ne morejo predstavljati svoje dejavnosti. Za njih je traktor nepogrešljiva pomoč. Nič kolikokrat pa se zgodi, da se del na traktorji in tudi na drugi mehanizaciji pokvari.

V takem primeru nakup rezervnega dela postane opravilo, ki se mu ne moremo izogniti. Sami ne moremo, ne znamo ali preprosto nimamo časa, da bi iskali rezervne dele nam to pomagajo serviserji, strokovnjaki, prodajalci ali poiščemo pomoč na spletu, kjer lahko opravimo tudi nakup. 

Traktorski deli so hitro dostopni in ugodni. Pomembno je, da kupimo originalne dele, ne glede na starost traktorja in znamke.

Traktorski deli so še lažje dostopni serviserjem. Najlažje, najhitrejše in najceneje je, da traktorist pelje popraviti svoj traktor k serviserju, če seveda sam ne zna.

Traktorski deli, ki so najlažje, ter najceneje dobavljivi so Zetorjevi traktorski deli. Traktor Zetor je najboljša izbira za uporabnika, traktorista. Zetor ima najcenejše vzdrževanje in ravno tako je preprosta uporaba.

Kosilnice za muljenje trave 

Kosilnice mulčerji so kot vam že samo ime pove kosilnice z opcijo muljenja trave. Grobi ostanki rastlin gnijejo in kvarijo kvaliteto tal. Drobni delci razpadejo in skrbijo za rahla, prezračevana in dobro rodovitna tla.

Kosilnice mulčerji so vedno bolj pomembni, saj je potrebno zeleno praho, koruznino in slamo žit zadnje letine sesekljati in zmulčati. 

Kmetijske površine je potrebno pravilno in dobro vzdrževati in obdelati. Tudi obdelano zemljo je potrebno pravilno vzdrževati. Potrebno je tla pripraviti za novo obdelovanje ali ozelenitev, ravno zato je potrebno zdrobiti ostanke rastlin ali plevela.

Kosilnice mulčerji so lahko samostojne lahko pa jih kmet uporablja z pomočjo traktorja. Vendar vsak mulčer ni primeren za vsak traktor. Lažji traktorji ne morejo upravljati z večjim in močnejšim mulčerjem. 

Poznamo stranske mulčerje, drobilce rastlin… Lahko imajo več kot 150 konjskih moči. 

Kosilnice mulčerji so zelo praktične za uporabo. Kmetje so z njimi zelo zadovoljni. Saj istočasno kosijo in mulijo travo in plevel, ter razne ostanke.