kotni brusilnik

Kotni brusilnik je uporaben stroj za različno obdelavo kovine

Če bi se vprašali, katero orodje je eno izmed najbolj uporabnih v vsaki delavnici, bi rekli, da je to kotni brusilnik, če se seveda v svojem prostem času pretežno ukvarjate z obdelavo kovine. Gre za zelo vsestransko uporaben stroj, s katerim lahko na najrazličnejše načine obdelujemo kovino, seveda pod pogojem, da imamo v rokah kakovosten aparat.

Z različnimi nastavki lahko kotni brusilnik opravlja več različnih nalog, in je tako sposoben rezanja, brušenja in poliranja. Če nanj namestimo rezalko, potem lahko z njim režemo kovino, če pa nanj namestimo brusilko, hitro postane učinkovita naprava za brušenje. Ne glede na to, se rezalka ali brusilka kotnega brusilnika vrti z zelo veliko hitrostjo in z njo lahko dostopamo tudi v najbolj ozke prostore in vogale. S kotnim brusilnikom tako lahko brez težav odpravimo ostra mesta in robove na kovinskih površinah, ki so posledica varjenja.

Polirni stroj povrne kovinskim izdelkom prvotni sijaj

Poliranje se običajno izvaja na kovinskih izdelkih, pri katerih je vizualna podoba izjemno pomembna in jim na ta način povrnemo prvotni sijaj. Za učinkovito poliranje pa je nujno potreben kakovosten in trpežen polirni stroj, ki ga lahko poiščete v spletni trgovini, ki je specializirana za prodajo različnega orodja. Polirni stroji so primerni za poliranje avtomobila, motorja, avtodoma, čolna ali pa tudi kamnitih in lesenih tal, zato smo prepričani, da si ga boste želeli imeti tudi vi v svoji delavnici.

V pestri ponudbi orodja so vam na voljo različni polirni stroji. Na voljo so vam električni ali akumulatorski, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo brusilnika in polirnika. Sodobni polirni stroj se ponaša s kakovostjo in trpežnostjo, delo z njim pa je enostavno, saj omogoča konstantno hitrost z elektronskim nadzorom, proti ekstremnim obremenitvam pa ga ščiti posebna tehnologija. Zagotovite si polirni stroj po konkurenčnih cenah in obiščite spletno trgovino izbranega ponudnika.