perforacija

Perforacija je ena od storitev tiskarne v Ljubljani

Tiskarne vam ponujajo številne storitve, ki jih potrebujejo tako dijaki, študentje, poslovneži, upokojenci in drugi. Najpogosteje se v tiskarno oziroma fotokopirnico odpravite tedaj, kadar na hitro potrebujete kakšno kopijo dokumenta ali česar koli drugega. 

Sicer pa vam v tiskarni ponujajo tudi storitve, kot je na primer perforacija. To v praksi pomeni luknjanje papirja v ravni črti, in sicer z namenom lažje odstranitve na točno določenem mestu. V ta namen se izdelujejo tudi perforirane nalepke. Te vam bodo omogočale veliko lažje ter hitrejše nameščanje nalepk na določene artikle ali na druge produkte. 

Perforacija papirja je v resnici ena od izjemno uporabnih storitev. Pri izvedbi projektov je treba uporabiti le malo domišljije. Perforirani papir na primer lahko uporabite pri iskanju novega sodelavca ali pri iskanju sostanovalca. 

Tiskarna Ljubljana  vam ponuja ugodne in kakovostne storitve vseh vrst 

Tiskarna Ljubljana je odlično mesto, ko si na primer želite na hiter in kakovosten način natisniti katero koli vrsto dokumenta. A tiskarna še zdaleč ne ponuja samo te storitve. Na voljo so vam še druge, nekatere med njimi so vam morda nekoliko manj poznane, na primer perforacija papirja. 

Tiskarna Ljubljana se vam dobro predstavi tudi na svoji zelo lepo oblikovani spletni strani. Na njej si lahko ogledate prav vse storitve, ki vam jih ponuja. Morda boste pri prvem spletnem naročanju na storitev deležni še kakšne posebne akcijske ponudbe. 

Tiskarna Ljubljana vam nudi številne vrste tiskovin, od tistih najbolj preprostih, do poslovnih ali tistih z vezavo. Ponuja  vam tudi ugodno in vrhunsko kopiranje tiskovin, na primer črno-belo kopiranje, barvno kopiranje, kopiranje velikih formatov. Na voljo je še novoletni program, na primer izdelovanje koledarjev, vabil, voščilnic, darilnih bonov, namiznih podlog in darilnih in promocijskih vrečk. 

Cene za vse omenjene storitve in še druge so vam na voljo na spletni strani.